Over Ons

Live-Bait_final_04042017

LIVE BAIT is een vrolijke Pop/Rock coverband uit de provincie Antwerpen die u verwent met klassiekers vanaf de jaren ’60 tot nu.

Nadat zanger/gitarist Bert en gitarist Roel al een tijdje rondliepen met het idee om hun gelegenheidsbandje uit te breiden tot een volwaardige band, werden in het najaar van 2015 bassist Jef en drummer Jelle toegevoegd aan het ensemble dat door het leven zou gaan als Live Bait.

Na een dik half jaar repeteren was het eerste optreden in de zomer van 2016 een feit. Wat begon als een projectje “puur voor het plezier” met misschien af en toe eens een optreden is ondertussen uitgegroeid tot een band met een mooie setlist en maandelijks 1 of meerdere optredens.
Natuurlijk staat plezier nog steeds bovenaan de lijst.

Muzikaal komen vooral classic pop/rock songs aan bod van de jaren ’60 tot hedendaagse hits. Van The Monkees en The Eagles over REM en Stereophonics tot Foo Fighters en Admiral Freebee.
Ook het Nederlandstalige genre wordt niet geschuwd. Zo ontbreken stevige rockplaten van De Mens, The Scene en Noordkaap niet in het oeuvre van de band.

Ondanks de fijne beginjaren werd het na een tijdje duidelijk dat er toch nog meer in zat en dat het oeuvre sterk kon worden uitgebreid mits de groep zelf uitbreidde. Met Katrien aan de toetsen en Wouter op de sax ging er in 2019 een hele nieuwe wereld van mogelijkheden open.

De band bestaat uit:

Bert Van Steen: Zang/Gitaar
Roel Dauwen: Lead Gitaar
Jef Porto-Carrero: Bass
Jelle Verstrepen: Drum

Katrien Docx: Toetsen/Keyboard
Wouter Hilderson: Sax

3 gedachtes over “Over Ons

  1. Reactie vanuit de Salvialaan Vorselaar…… ik ben een buurvrouw van Tom en Liesbeth waar jullie net een gig hebben versierd. ik heb echt genoten van de covers. Mijn buurtjes hadden een goede keuze bedacht!!!!!! Bedankt Live Bait, Tom en Liesbeth.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s